Uke

UKE #5

Åh, var det mandag igjen. I dag sov jeg ekstremt lenge, noe jeg gjør hver gang jeg har fri. Jeg faktisk tvinger meg selv til å fortsette å sove selv om jeg våkner. Ikke hver gang, men i dag gjorde jeg det, for jeg var midt i en drøm som jeg rett og slett ikke kunne gå ifra. Jeg blir alltid påvirket av drømmene mine. Jeg kan ha helt sinnsyke, psykotiske drømmer, samtidig som de kan være ekstremt koselige. Denne gangen var den midt på treet. Var litt Sons of anarchy typ, bare akkurat som at jeg lagde min egen historie. Jeg er sikker på at det hadde blitt en sinnsykt spennende film. Men det er alltid en type moral, en grunn til hvorfor det er sånn. Det er derfor jeg blir så påvirket, og tenker mye på det i etterkant. Mine følelser angående det er ganske på hver sin side av skalaen. Tenketanken er ganske full, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det eller hvordan jeg skal håndtere det. Skulle gjerne kjent en drømmetyder. 

Utenom det er det jo utrolig fint vær ute da. Regn og tåke, jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ikke ser no ut av vinduet. I tillegg MÅ jeg ut i det drittværet og trene i tillegg. Så da fortsetter jeg vel å være sjuk enda lengre da! Hipp hurra.

Ukas høydepunkt er helt klart Karpe DIem #heisannmontebello! Konserten var på fredag, det var smokk fullt, og det var fantastisk. Egentlig HATER jeg å gå på konserter som er utsolgte, på et knøttlite sted. Når jeg er på konsert vil jeg kose meg, jeg vil nyte musikken. Jeg vil ikke bruke opp all min tid og energi på å dytte bort mennesker som er så fulle at de ikke vet hvor de er eller hva de holder på med. Du går ikke med stiletthæler på en hiphop-konsert. 

Ukas nedtur er når jeg midt under konserten kjøpte meg billett til afterparty, men ikke dro dit fordi jeg heller ville være med de andre på byen. 

Ukas favorittmat er uten tvil spinatsuppa som var i kantina på torsdag. Damn den var digg!

Ukas netflix: Har faktisk ikke sett så mye, men har blitt mye sumo! Huskestue er den nye favoritten. Absolutt latterkrampe.

Ukas inspirasjon: Har vel generelt ikke vært så inspirert.

Ukas kamp: Arsenal knuste Bournemouth!

Denne ukens mål: Prøve å holde humør og energi oppe, selv om været er mer en ræva. 

Ukas bilde: UKE #3 OG #4

Hei.. Long time no see ? Ja da. Jeg har ikke gitt så mye lyd fra meg i det siste. Jeg har rett og slett hatt nada energi eller viljestyrke til å sette meg ned å skrive, eller egentlig noen ting som helst. Jeg ble som skrevet syk igjen. Greia mi er vel at jeg blir så lett syk, men frisk? Neida. I tillegg lå jeg rett ut i hele går, og har gått ned 2 kg bare i spy, heia meg. Livet er nå helt fantastisk. Det jeg hater aller mest med å være syk, er at jeg får så dårlig samvittighet. Jeg skulle vært på skolen, noe som bare går utover meg selv. Jeg skulle vært på trening, vært der for jentene mine. Jeg skulle ha ryddet og vasket, tørket støv, vasket klær. Alt ser jævli ut, og jeg får dårlig samvittighet for M. Samtidig føler man at man bare forfaller. For det er ikke det at jeg ikke vil gå den lange søndagsturen, i det super strålende været. 
Jeg har virkelig satt pris på denne vinteren fordi den har vært ganske stabil (så stabil som det går an i disse dager) og den har vært veldig flott å se på. Men, jeg kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg ufattelig mye til sommeren akkurat nå. 

Ukas høydepunkt: Oppi alt har det vært noen høydepunkter også. Har fått handlet en del på IKEA, så det er jeg ganske fornøyd med. I tillegg har det vært bursdagsfeiringer, lag-fest, og julebord. 

Ukas nedtur: Det må være all snørra, spyinga, hostinga, og alt det ekle og fæle greiene som kroppen klarer å få ut.

Ukas favorittmat: Akkurat nå føler jeg det var vanskelig. Vi har for første gang prøvd adams matkasse, og jeg må faktisk si at jeg ikke er veldig imponert. Jeg kan skjønne at det lønner seg for familier med barn, men for oss to, nja. Ikke tror jeg vi sparer noen ting på det heller, og i tillegg er jeg ganske kreativ så dette ble litt for kjedelig for meg. Fikk selvfølgelig noen gode tips også som blir å ta med seg videre. Beste maten må nok bli tapasen vi hadde på lagfesten.

Ukas netflix: Det er vel fortsatt SOA. Ganske så lei, og alt går jo til blokksberg.

Ukas inspirasjon: Fortsatt gjelder interiør og mat-blogger. Klør i fingrene!

Ukas kamp: Denne var vel ment til fotball, men ekke så imponert. Så jeg må nesten bare nevne håndballen! Sterkt av mennene våre!

Denne ukens mål: Holde meg i form nok til å jobbe, og være på skolen!

Ukas bilde: Siden det er så lenge siden, har jeg valgt å legge med litt ekstra bilder denne gangen.UKE #2

Mandag igjen. De siste dagene har gått i et kjør de også. Dietten har hjulpet sinnsykt mye, selv om jeg ikke har vært så flink som jeg skal. Man kjenner litt på det når man har betalt så mye for det. Men jeg endte også opp med å sitte midt i det; skal jeg velge å sitte her med vennene mine og ha det litt gøy, eller skal jeg være så kjip og være den kjedelige som går på diett? Jeg valgte selvfølgelig å ha det gøy, og det angrer jeg ikke på! Og selvom jeg hadde det gøy viste det seg på målingen at jeg hadde gått ned 3,1 kg og 6,1 cm på kroppen! Og dette også uten noen treningsøkter siden ryggen min valgte å ta kvelden. Målet mitt med dietten er jo ikke å blir super tynn og fit, men rett og slett å fornye den litt. Få vekk alle avfallsstoffene, lære den å spise mindre måltider, og ikke minst sunnere. Jeg merker at jeg har fått så mye mer energi og føler meg så mye bedre! Kroppen blir fort mett og det er deilig! I tillegg sover jeg så sinnsykt godt om natta, som jeg overhodet ikke gjorde før. 
Jeg skal ikke skryte av at jeg var så flink på lørdagen og søndagen heller. Det var jo et julebord med mye god drikke og god mat. Flaks for meg var det veldig sunn mat! Og i går måtte jeg dytte i meg et egg til frokost, noen potetgull-flak, og kinamat. Jeg tenker at det kunne vært mye verre! Jeg får heller ta noen dager ekstra tenker jeg! Før jeg går over fra shake til måltid i lunsjen osv. Cluet er vel å holde på de gode vanene man har fått. Når M i tillegg liker den supersunne maten han har fått servert til middag så er det i hvert fall ikke noe problem å fortsette. 

Ukas høydepunkt: En av de positive tingene som skjedde forrige uke var at vi startet med Kunst, kultur og kreativitet på skolen. I formingsfaget har jeg så og si gjort alt tidligere så det er utrolig deilig! I tillegg er det så mye mer gøy å gjøre det med barnehagelærer-studenter i stedet for kunst-studenter. Latteren sitter veldig løst, og vi har det så utrolig gøy! I tillegg hadde vi musikk, med en fantastisk sangpedagog som lærer. Vi lærte noen grep på gitar, og sang utrolig mye. Dette er noe jeg har gruet meg så innmari til, men det var så gøy! Heldigvis!

Ukas nedtur: Det kan vi alle være enig i at det må være temperaturen. Altfor kaldt! Jeg prøver å ikke klage for mye på været, men det er bare kjipt med tanke på treninger osv. Også var det denne ryggen da, som gjerne kan bli bedre igjen snart. 

Ukas favorittmat: Det må være blomkålsuppen vi fikk på julebordet. Damn, det var så hinsides godt!

Ukas netflix: SOA. Ja, ser jo ikke på noe annet. Får ikke lov å se noe annet heller. Jeg er litt lei, siden ingenting går slik som jeg vil. Men ja, absolutt verdt å se!

Ukas inspirasjon: Jeg har blitt veldig inspirert når det gjelder mat og interiør-blogger. I tillegg pusser min bestevenninne opp, så hun har også fått tannhjulene til å jobbe hardt oppi skallen min den siste uka. Jeg begynner å se klart for meg ting jeg vil gjøre så fort jeg får mulighet!

Ukas kamp: Arsenal-Liverpool. Sinnsykt kamp. Det er sånn det skal være i en fotball-kamp. Selvfølgelig ikke fornøyd med 3-3, men det holdt det! 

Denne ukens mål: Prøve å komme på rett kjør i forhold til dietten, holde på de gode vanene! Prøve å trene selv om det gjør litt vondt. Jeg skal tørre å utfordre komfortsonen innen KKK på skolen. 

Ukas bilde: Oss to ♥