juni 2016

#SUMMERLOVIN

Tiden går i ett om dagen, jeg rekker så vidt tenke. Eller, det har blitt litt mer tid til å tenke og kose seg etter ferien startet. Jeg avsluttet skoleåret med B på både BULL eksamen og Kunst, kultur og kreativitet. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det går mye tid til jobbing også, noe jeg overhodet ikke klager på. Jeg har nemlig verdens beste jobb om jeg kan si det selv. O´learys er virkelig et fantastisk sted, og Drammen har virkelig trengt det! Så om du er i nærheten burde du absolutt ta turen innom! 

Utenom det har det vært feiringer av alle slag, feiring av ferie, bursdager, EM, og ikke minst et fantastisk bryllup som vi var heldige å få bli med på! 
Om en uke drar jeg og M på ordentlig ferie også, noe jeg knapt klarer å vente på. Toget går først til Stockholm, og det blir sykt deilig å se igjen familie. Derfra drar vi til Gdansk og skal kose oss i en ukes tid. I den anledning skal jeg introdusere min nye beibi! Nemlig Nikon1J5. Jeg tror alle som bruker speilrefeks kamera flittig, vet hvor slitsomt det er å drasse med seg dette over alt for å få bedre bilder enn man får på iphone. Jeg måtte ha noe nytt og handy. Jeg hentet det i dag og jeg elsker det allerede. Jeg klarte ikke å gå fra Nikon nå heller, og så er det ganske kjekt at kun med et adapter kan jeg bruke objektivene jeg har til speilrefleksen. Det tar veldig fine bilder og er lite og søtt. 

Vil ønske alle en fin sommer, og at alle får litt varme og sol på kroppen, uansett hvor man befinner seg!