mai 2016

#TIMEFLIES

Wow, som tiden flyr. De siste månedene, eller for å snakke om hele dette skoleåret. Jeg kan ikke fatte hvor all tiden har blitt av, selv om det har rukket og skjedd ufattelig mye også. Når jeg kjenner på kroppen og psyken min, føler jeg en enorm utvikling. Samtidig er jeg sliten, og veit at jeg fortsatt må lytte til den mer enn noe annet. Det som skjer i mitt liv om dagen er for det aller meste jobb, for det har jeg klart og skaffe meg. Jobbet veldig mye, men de neste dagene går til eksamenslesing. For jeg har nemlig eksamen på mandag. Jeg leser og skriver for harde livet, og har til mandag å kunne hele pensum i BULL. Tjue minutter muntlig fremføring. WÆ! Ti minutter til å snakke om fagtekst som er ferdig innlevert, og ti minutter til spørsmål fra pensum. Vel, kan ikke se for meg at de ti siste minuttene kommer til å hjelpe meg stort. De ti første skal jeg naile, selv om jeg kun får ha med en lapp med 6 stikkord. 

Det er ufattelig mye pensum jeg skal igjennom, og huske forskjellige teoretikere, og teorier og det som er. Samtidig så vet jeg at jeg står. Såpass selvtillit og innsikt har jeg. Fag-teksten har jeg også fått ganske så bra tilbakemeldinger på, så jeg kan ikke se noe problemer rundt akkurat den biten der. Det ble ganske mye endringer på den etter de to første utkastene, noe jeg kjenner jeg er veldig fornøyd med. Det er ikke før de siste to månedene jeg har klart å virkelig forstå så mye av pensum. Dette har også veldig mye med siste praksisperiode som bare var helt fantastisk! Jeg savner fortsatt barna mine så ufattelig mye. Man blir så glad i dem, og jeg ville virkelig ikke dra.
De har gitt meg og lært meg så utrolig mye, både om praksisfeltet, teori, og ikke minst meg selv. Jeg har fått mer tro på meg selv og mitt grunnsyn, og føler jeg har kommet en lang vei dette året. 

Nå er det snart slutt. To eksamener så sommerferie. Det blir godt å komme tilbake på skolen til to helt nye fag, en helt ny start. I tillegg skal jeg være fadder, så til dere som har søkt barnehagelærerutdanningen i Drammen, gled dere! Nå må jeg tilbake til lesingen, kryss fingrene og tæra for meg.