HJEM

UKE #2

Mandag igjen. De siste dagene har gått i et kjør de også. Dietten har hjulpet sinnsykt mye, selv om jeg ikke har vært så flink som jeg skal. Man kjenner litt på det når man har betalt så mye for det. Men jeg endte også opp med å sitte midt i det; skal jeg velge å sitte her med vennene mine og ha det litt gøy, eller skal jeg være så kjip og være den kjedelige som går på diett? Jeg valgte selvfølgelig å ha det gøy, og det angrer jeg ikke på! Og selvom jeg hadde det gøy viste det seg på målingen at jeg hadde gått ned 3,1 kg og 6,1 cm på kroppen! Og dette også uten noen treningsøkter siden ryggen min valgte å ta kvelden. Målet mitt med dietten er jo ikke å blir super tynn og fit, men rett og slett å fornye den litt. Få vekk alle avfallsstoffene, lære den å spise mindre måltider, og ikke minst sunnere. Jeg merker at jeg har fått så mye mer energi og føler meg så mye bedre! Kroppen blir fort mett og det er deilig! I tillegg sover jeg så sinnsykt godt om natta, som jeg overhodet ikke gjorde før. 
Jeg skal ikke skryte av at jeg var så flink på lørdagen og søndagen heller. Det var jo et julebord med mye god drikke og god mat. Flaks for meg var det veldig sunn mat! Og i går måtte jeg dytte i meg et egg til frokost, noen potetgull-flak, og kinamat. Jeg tenker at det kunne vært mye verre! Jeg får heller ta noen dager ekstra tenker jeg! Før jeg går over fra shake til måltid i lunsjen osv. Cluet er vel å holde på de gode vanene man har fått. Når M i tillegg liker den supersunne maten han har fått servert til middag så er det i hvert fall ikke noe problem å fortsette. 

Ukas høydepunkt: En av de positive tingene som skjedde forrige uke var at vi startet med Kunst, kultur og kreativitet på skolen. I formingsfaget har jeg så og si gjort alt tidligere så det er utrolig deilig! I tillegg er det så mye mer gøy å gjøre det med barnehagelærer-studenter i stedet for kunst-studenter. Latteren sitter veldig løst, og vi har det så utrolig gøy! I tillegg hadde vi musikk, med en fantastisk sangpedagog som lærer. Vi lærte noen grep på gitar, og sang utrolig mye. Dette er noe jeg har gruet meg så innmari til, men det var så gøy! Heldigvis!

Ukas nedtur: Det kan vi alle være enig i at det må være temperaturen. Altfor kaldt! Jeg prøver å ikke klage for mye på været, men det er bare kjipt med tanke på treninger osv. Også var det denne ryggen da, som gjerne kan bli bedre igjen snart. 

Ukas favorittmat: Det må være blomkålsuppen vi fikk på julebordet. Damn, det var så hinsides godt!

Ukas netflix: SOA. Ja, ser jo ikke på noe annet. Får ikke lov å se noe annet heller. Jeg er litt lei, siden ingenting går slik som jeg vil. Men ja, absolutt verdt å se!

Ukas inspirasjon: Jeg har blitt veldig inspirert når det gjelder mat og interiør-blogger. I tillegg pusser min bestevenninne opp, så hun har også fått tannhjulene til å jobbe hardt oppi skallen min den siste uka. Jeg begynner å se klart for meg ting jeg vil gjøre så fort jeg får mulighet!

Ukas kamp: Arsenal-Liverpool. Sinnsykt kamp. Det er sånn det skal være i en fotball-kamp. Selvfølgelig ikke fornøyd med 3-3, men det holdt det! 

Denne ukens mål: Prøve å komme på rett kjør i forhold til dietten, holde på de gode vanene! Prøve å trene selv om det gjør litt vondt. Jeg skal tørre å utfordre komfortsonen innen KKK på skolen. 

Ukas bilde: Oss to ♥HOME IS WHERE THE HEART IS

På papiret flyttet jeg for sjuende gang i min "voksne" alder. Det skal vel sies at jeg har vært et fast interiør i denne leiligheten en god stund, men i dag var dagen jeg faktisk endret adresse. Det føles ekstremt godt. Det føles som et stort steg videre, noe jeg virkelig trengte i forhold til meg og M. Som alle forhold er ikke vårt en dans på roser heller, langt ifra. Men uansett hva og hvor mye som går vegg i mellom, så er han nå min utvalgte og det er det ingen som kan sette en stopper for. 
Nå kan jeg faktisk bosse litt uten å få dårlig samvittighet... Tja har vel kanskje ikke fått det før i dag uansett. Planene er jo ganske klare hva som skal gjøres her. Men ikke får jeg eller han gjort noen ting før vårt "røyke-problem" blir fikset.

Vi er så heldige at vi har naboer under oss som røyker. Man skulle trodd at det ikke var mulig at det skulle være så ille som det er her, men det er det. Både ute i gangen og inne i leiligheten. Sofaen, alle klær, tepper, puter, alt stinker røyk. VI stinker røyk. Jeg føler meg ikke særlig kul når jeg tar imot barn i barnehagen og det lukter som jeg har kommet fra et ned-dampa nachspiel. Jeg som er så naiv, trodde selvfølgelig denne saken kunne bli fikset lett om vi tok det videre. Der tok jeg grundig feil! Etter to besøk av formannen i borettslaget har vi fått et tomt løfte om at noe skal bli fikset. Inne i hjørneskapet på kjøkkenet er det nemlig åpent helt ned, ikke noe isolasjon eller noen ting etter de som pusset opp kjøkkenet sist. Vi ble lovt at dette skulle bli tatt hånd om av noen profesjonelle, og at vi ikke skulle tenke noe på det. Vel, etter tre måneder tenker jeg på det. Og ikke nok med det, migrenen forsvinner ikke, hosten forsvinner ikke, lukta og tåken forsvinner ikke. Kjenner jeg er ganske lei av å følge andres regler nå. Så vi har planer om å få inn noen selv og fikse det, så skal vi se hva de sier. Det eneste jeg er redd for er at det ikke hjelper. At røyken kommer inn hit på en annen måte. Helt ærlig, så klarer jeg ikke leve sånn her. Kanskje dumt at jeg flyttet inn i det hele tatt akkurat nå! Men jeg håper det hjelper, slik at vi får malt og vasket ordentlig over alt. Om noen har noe erfaring med dette tar jeg gjerne imot tips.

Men jeg vil jo male! Male vegger og karmer, og pynte og ordne, og gjøre dette til et flott hjem som sier noe om hos begge to. Vi er jo på god vei, men vi må bare vente og det er det som er irriterende. Jeg har sittet å sjekka ut mange fine tips på pinterest de to siste dagene, og det klør i fingrene. Det er så altfor mye fint. Som det her for eksempel:Dette har jeg planer om å lage og sette på badet oppå vasken. Utrolig fine til å ha alt mulig i. Jeg er ikke særlig fan av stygge tannbørste-holderne og at tannkremtuben og lano-holderen bare står på vasken. Det er jo bare å få satt i gang! Jeg vet at det er mange der ute som også har mange gode tips. Så det er bare å kjøre på! Tar veldig gjerne imot linker til blogger også!