#PÅ HELL

Sommeren er på hell. Sola skinner, men vinden har tatt over, og ikke minst regnet. Ikke det at det plutselig dukket opp for sånn har det vel vært hele sommeren. Samtidig merker man den lille forskjellen når sommer blir til høst. Og det skal sies, at det er jeg ikke noe særlig fan av. Ferien har flydd. Neste uke starter jeg mitt 2. år på barnehagelærer, noe jeg virkelig gleder meg til - og gruer meg litt til. Det beste blir å starte opp med en lang og heftig fadderuke, hvor jeg selv stiller som fadder. 

Jeg skulle gjerne ønsket at sommerværet kunne holdt, jeg merker nesten allerede nå at høstdepresjonen er på vei. Jeg har i hvert fall en ting å glede meg til, og det er nemlig Marbella! Jeg bestilte tur til meg og M i går, fra 17-23. desember. Det er kanskje ikke det beste sydenværet der på vinteren, rundt 17-18 grader kanskje. Men det er helt greit. Jeg skal ligge på stranda, som er rett utenfor hotellet, helle i meg drinker og få noen fregner på nesa. 
Det ble jo ikke så mye av dette i sommer, ettersom vi var på by-ferie. Gdansk var forresten veldig flott, veldig billig, og et sted som det er verdt å dra til. 

Dagene nå går altfor fort og altfor tregt på samme tid. Jeg blir gal av å være hjemme. Av mange grunner. Egentlig må jeg male kjøkkenet, men jeg har verken lyst eller ork til å sette i gang. Jeg blir dårlig og sliten av å være her hjemme, og det med god grunn. Vi har akkurat testet luften, og den er "very poor" som det så fint heter. Heia naboer som gir faen, og et borettslag-styre som ikke kunne brydd seg mindre. Jeg kjenner at jeg er ganske ferdig. Det er feil at jeg heller vil være på skolen, på jobb, ja hva som helst enn å være hjemme og slappe av. 

Jeg har en følelse av at tiden fremover, og det neste året som kommer blir en spennende tid for meg og M. Håper det går så bra som planlagt. Vi trenger ikke mer motgang nå. Men foreløpig er jeg lykkeliten da! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar