UKE #5

Åh, var det mandag igjen. I dag sov jeg ekstremt lenge, noe jeg gjør hver gang jeg har fri. Jeg faktisk tvinger meg selv til å fortsette å sove selv om jeg våkner. Ikke hver gang, men i dag gjorde jeg det, for jeg var midt i en drøm som jeg rett og slett ikke kunne gå ifra. Jeg blir alltid påvirket av drømmene mine. Jeg kan ha helt sinnsyke, psykotiske drømmer, samtidig som de kan være ekstremt koselige. Denne gangen var den midt på treet. Var litt Sons of anarchy typ, bare akkurat som at jeg lagde min egen historie. Jeg er sikker på at det hadde blitt en sinnsykt spennende film. Men det er alltid en type moral, en grunn til hvorfor det er sånn. Det er derfor jeg blir så påvirket, og tenker mye på det i etterkant. Mine følelser angående det er ganske på hver sin side av skalaen. Tenketanken er ganske full, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det eller hvordan jeg skal håndtere det. Skulle gjerne kjent en drømmetyder. 

Utenom det er det jo utrolig fint vær ute da. Regn og tåke, jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ikke ser no ut av vinduet. I tillegg MÅ jeg ut i det drittværet og trene i tillegg. Så da fortsetter jeg vel å være sjuk enda lengre da! Hipp hurra.

Ukas høydepunkt er helt klart Karpe DIem #heisannmontebello! Konserten var på fredag, det var smokk fullt, og det var fantastisk. Egentlig HATER jeg å gå på konserter som er utsolgte, på et knøttlite sted. Når jeg er på konsert vil jeg kose meg, jeg vil nyte musikken. Jeg vil ikke bruke opp all min tid og energi på å dytte bort mennesker som er så fulle at de ikke vet hvor de er eller hva de holder på med. Du går ikke med stiletthæler på en hiphop-konsert. 

Ukas nedtur er når jeg midt under konserten kjøpte meg billett til afterparty, men ikke dro dit fordi jeg heller ville være med de andre på byen. 

Ukas favorittmat er uten tvil spinatsuppa som var i kantina på torsdag. Damn den var digg!

Ukas netflix: Har faktisk ikke sett så mye, men har blitt mye sumo! Huskestue er den nye favoritten. Absolutt latterkrampe.

Ukas inspirasjon: Har vel generelt ikke vært så inspirert.

Ukas kamp: Arsenal knuste Bournemouth!

Denne ukens mål: Prøve å holde humør og energi oppe, selv om været er mer en ræva. 

Ukas bilde: Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar