UKE #3 OG #4

Hei.. Long time no see ? Ja da. Jeg har ikke gitt så mye lyd fra meg i det siste. Jeg har rett og slett hatt nada energi eller viljestyrke til å sette meg ned å skrive, eller egentlig noen ting som helst. Jeg ble som skrevet syk igjen. Greia mi er vel at jeg blir så lett syk, men frisk? Neida. I tillegg lå jeg rett ut i hele går, og har gått ned 2 kg bare i spy, heia meg. Livet er nå helt fantastisk. Det jeg hater aller mest med å være syk, er at jeg får så dårlig samvittighet. Jeg skulle vært på skolen, noe som bare går utover meg selv. Jeg skulle vært på trening, vært der for jentene mine. Jeg skulle ha ryddet og vasket, tørket støv, vasket klær. Alt ser jævli ut, og jeg får dårlig samvittighet for M. Samtidig føler man at man bare forfaller. For det er ikke det at jeg ikke vil gå den lange søndagsturen, i det super strålende været. 
Jeg har virkelig satt pris på denne vinteren fordi den har vært ganske stabil (så stabil som det går an i disse dager) og den har vært veldig flott å se på. Men, jeg kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg ufattelig mye til sommeren akkurat nå. 

Ukas høydepunkt: Oppi alt har det vært noen høydepunkter også. Har fått handlet en del på IKEA, så det er jeg ganske fornøyd med. I tillegg har det vært bursdagsfeiringer, lag-fest, og julebord. 

Ukas nedtur: Det må være all snørra, spyinga, hostinga, og alt det ekle og fæle greiene som kroppen klarer å få ut.

Ukas favorittmat: Akkurat nå føler jeg det var vanskelig. Vi har for første gang prøvd adams matkasse, og jeg må faktisk si at jeg ikke er veldig imponert. Jeg kan skjønne at det lønner seg for familier med barn, men for oss to, nja. Ikke tror jeg vi sparer noen ting på det heller, og i tillegg er jeg ganske kreativ så dette ble litt for kjedelig for meg. Fikk selvfølgelig noen gode tips også som blir å ta med seg videre. Beste maten må nok bli tapasen vi hadde på lagfesten.

Ukas netflix: Det er vel fortsatt SOA. Ganske så lei, og alt går jo til blokksberg.

Ukas inspirasjon: Fortsatt gjelder interiør og mat-blogger. Klør i fingrene!

Ukas kamp: Denne var vel ment til fotball, men ekke så imponert. Så jeg må nesten bare nevne håndballen! Sterkt av mennene våre!

Denne ukens mål: Holde meg i form nok til å jobbe, og være på skolen!

Ukas bilde: Siden det er så lenge siden, har jeg valgt å legge med litt ekstra bilder denne gangen.Én kommentar

Postet av: Vivel S
Dato: 01.02.2016 Klokken: 17:36 - http://vielsk.blogg.no


Så flott blogg du har! Ønsker deg en fortsatt fin mandag <3

Skriv en ny kommentar