HOME IS WHERE THE HEART IS

På papiret flyttet jeg for sjuende gang i min "voksne" alder. Det skal vel sies at jeg har vært et fast interiør i denne leiligheten en god stund, men i dag var dagen jeg faktisk endret adresse. Det føles ekstremt godt. Det føles som et stort steg videre, noe jeg virkelig trengte i forhold til meg og M. Som alle forhold er ikke vårt en dans på roser heller, langt ifra. Men uansett hva og hvor mye som går vegg i mellom, så er han nå min utvalgte og det er det ingen som kan sette en stopper for. 
Nå kan jeg faktisk bosse litt uten å få dårlig samvittighet... Tja har vel kanskje ikke fått det før i dag uansett. Planene er jo ganske klare hva som skal gjøres her. Men ikke får jeg eller han gjort noen ting før vårt "røyke-problem" blir fikset.

Vi er så heldige at vi har naboer under oss som røyker. Man skulle trodd at det ikke var mulig at det skulle være så ille som det er her, men det er det. Både ute i gangen og inne i leiligheten. Sofaen, alle klær, tepper, puter, alt stinker røyk. VI stinker røyk. Jeg føler meg ikke særlig kul når jeg tar imot barn i barnehagen og det lukter som jeg har kommet fra et ned-dampa nachspiel. Jeg som er så naiv, trodde selvfølgelig denne saken kunne bli fikset lett om vi tok det videre. Der tok jeg grundig feil! Etter to besøk av formannen i borettslaget har vi fått et tomt løfte om at noe skal bli fikset. Inne i hjørneskapet på kjøkkenet er det nemlig åpent helt ned, ikke noe isolasjon eller noen ting etter de som pusset opp kjøkkenet sist. Vi ble lovt at dette skulle bli tatt hånd om av noen profesjonelle, og at vi ikke skulle tenke noe på det. Vel, etter tre måneder tenker jeg på det. Og ikke nok med det, migrenen forsvinner ikke, hosten forsvinner ikke, lukta og tåken forsvinner ikke. Kjenner jeg er ganske lei av å følge andres regler nå. Så vi har planer om å få inn noen selv og fikse det, så skal vi se hva de sier. Det eneste jeg er redd for er at det ikke hjelper. At røyken kommer inn hit på en annen måte. Helt ærlig, så klarer jeg ikke leve sånn her. Kanskje dumt at jeg flyttet inn i det hele tatt akkurat nå! Men jeg håper det hjelper, slik at vi får malt og vasket ordentlig over alt. Om noen har noe erfaring med dette tar jeg gjerne imot tips.

Men jeg vil jo male! Male vegger og karmer, og pynte og ordne, og gjøre dette til et flott hjem som sier noe om hos begge to. Vi er jo på god vei, men vi må bare vente og det er det som er irriterende. Jeg har sittet å sjekka ut mange fine tips på pinterest de to siste dagene, og det klør i fingrene. Det er så altfor mye fint. Som det her for eksempel:Dette har jeg planer om å lage og sette på badet oppå vasken. Utrolig fine til å ha alt mulig i. Jeg er ikke særlig fan av stygge tannbørste-holderne og at tannkremtuben og lano-holderen bare står på vasken. Det er jo bare å få satt i gang! Jeg vet at det er mange der ute som også har mange gode tips. Så det er bare å kjøre på! Tar veldig gjerne imot linker til blogger også!3 kommentarer

Postet av: Anette
Dato: 05.01.2016 Klokken: 20:45 - http://byanette.blogg.no


Åh, så utrolig smart!

Ønsker deg en riktig fin kveld <3
Postet av: mediakaos
Dato: 05.01.2016 Klokken: 21:21 - http://mediakaos.blogg.no


Vi hadde samme problemet da vi bodde i blokk. Jeg endte med å funke bomull med eddik, og sette litt rundt. Det tar litt, men ikke alt :)
Postet av: smyklemyr
Dato: 12.01.2016 Klokken: 20:46 - http://smyklemyr.blogg.no/


mediakaos: Flott! Det skal jeg jaggu meg gjøre :D

Skriv en ny kommentar