O´ JUL MED DIN GLEDE

Siden sist har det skjedd ganske så mye kan man si. Julestresset tar meg hvert år, og i år var intet unntak. MEN, det skal sies at både jeg og M, tross dobbelt så mange julegaver i år, klarte å komme i boks ganske så tidsnok, noe som var utrolig deilig! Utenom det har mesteparten av tiden gått til jobbing, eksamenslesing, praksis, og generelt det jeg har fått skvist inn. Eksamen gikk vel ikke som jeg håpet men jeg besto nå i hvert fall, så SRLE aldri igjen. 

Ettersom jeg var så ufattelig kul å kjøpte Arsenal-billetter til M. så ble det en London tur i starten av desember, og det må jeg bare si er noe av det sjukeste jeg har vært med på. Emirates var for meg noe helt sinnsykt, og tårene presset på når jeg kom inn på stadion. Det er så flott, og vakkert å se noe så stort, og så mange mennesker med kjærlighet til noe større og noe som skaper et utrolig samhold! Vet at det blir flere turer dit. Det er det ikke noe tvil om. Ellers så var de andre dagene i London ganske så hærlige, selv om det ble en del vannblemmer mellom tærne. Det var deilig å kunne ha noen dager med M alene, uten hverdagens problemer og stress. 

Når jeg endelig fikk tatt meg juleferie som var tirsdag, var jeg rimelig fornøyd og passe sliten. Det å treffe soffan da var ubeskrivelig. Lillejulaften ble feiret med pinnekjøtt hos a mor, og julaften hos svigers. Og gavene i år er jeg ganske fornøyd med. Tusen takk alle mann! Og spesielt M, jeg er både imponert, overrasket, og generelt ekstremt glad. Resten av julen går vel bare med til god mat og drikke, og litt jobbing. Ikke minst litt gaming, ettersom jeg akkurat spanderte på meg sims 4!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar