#PAUSE

Nå har jeg vært ufattelig opptatt i det siste... På en måte. Jeg har venta lenge på å bli ordentlig frisk, men det sitter i meg enda. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde en infeksjon i kroppen og skulle eta paracet. Har blitt mye bedre da, det skal sies. Klarte også å forslå ryggen ganske hardt på trening, så der har vi det også.

MEN, siden sist har jeg faktisk fått meg jobb! Hipp hurra for det! På BR-leker, Gulskogen. Starter neste mandag, så det blir nok en ufattelig stressende jul. Praksis fikk jeg også bestått med glans, selv om jeg var syk i hvert fall halve tiden. 
Jeg har også brukt tid på å male. Jepp, du leste riktig. M ble endelig med på planene mine om å stæshe opp i leiligheten slik at jeg også kan føle litt mer tilhørighet, ettersom jeg forsåvidt bor her jeg også. Bilder av resultater kommer når jeg får rota meg til å gjøre det ferdig.

Det skjedde også noe helt ubegripelig fredag som var, og jeg tror alle skjønner hva jeg snakker om. Vi lå på sofaen til langt på natt for å følge med, for å se om det tok slutt. Alle følelsene mine fra 22. juli kom tilbake. Det var så nært, det var så jævli. Lørdagen var vi i Oslo, og jeg følte meg veldig utrygg. Det å være i en så stor folkemengde, det å se mennesker sitte ute og drikke øl. Jeg var rett og slett livredd, og det er jeg enda. Jeg gleder meg ikke like mye til å dra til London nå, som jeg har gjort tidligere. Ikke minst at vi skal se en fotballkamp, med et lag med en hel haug franske spillere. Jeg tror dette bare er begynnelsen på 3. verdenskrig. Alt mennesker klarer å gjøre er å hate, og alt handler også om penger og makt. Det er mange spekulasjoner rundt det her, og jeg orker egentlig ikke tenke så mye på det, eller uttale meg mer. Uskyldige mennesker blir drept overalt, av både IS, og andre store makter fordi man bare skal ta igjen på hverandre. Det gjør meg rett og slett kvalm. Ingenting er verdt noe lengre.

Verden trenger å skjerpe seg og våkne opp. Vi vil ikke ha det sånn her, og jeg er ikke klar for å dø helt enda!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar