#SYT

Mandag uke 43 startet jeg i praksis. Jeg har vært utrolig heldig med praksisplass, og fikk akkurat den barnehagen jeg ønsket meg. Vi er kun to som har praksis der, på hver vår avdeling og med hver vår praksislærer. Og jeg må bare si wow. Vi har blitt tatt så godt imot, og vi skjønte fort at dette ikke var noe å grue seg til. Ped møter, personalmøter, alt har gått så fint! Jeg har fått gjennomført aktiviteter, som også ble veldig vellykka.
Barna er så tillitsfulle selvom de er så små. Jeg har 1-2 åringer og det er fantastisk. Det å komme inn på morgenen, halvtrøtt, og møte to små armer som kommer løpende mot deg; det er det som får deg til å innse hvorfor du faktisk gjør det her! All latteren. All omsorgen. All anerkjennelsen. 

Jeg har vært syk i noen uker nå, ikke det at det blir noe bedre. Jeg er på 2. dagen hjemme fra praksis, noe som er ufattelig kjipt på alle måter! Ingenting er på stell, og jeg håper det kommer seg fort! Jeg kjenner det langt oppe i halsen og hodet mitt sprenger snart. Om natta er det hosting, mareritt, og altfor varmt. Typisk at det kom nå.
Jeg var så godt i gang, men jeg skal ikke la dette stoppe meg. Det eneste er at jeg må ta igjen disse to dagene senere. Men det er så mye jeg vil gjøre, jeg blir så rastløs, men kroppen bare streiker. Når kropp og sinn ikke henger sammen, som ofte skjer, da blir jeg gal. 
Jeg ender alltid opp med å ligge på soffan og se på serier. Nå har jeg selvfølgelig begynt på american horror story, noe jeg vet ikke er bra for meg siden jeg er livredd og får mareritt. Noe jeg også gjorde i natt. MEN, jeg klarer jo ikke slutte heller, man får jo hekta. 

I tillegg føler jeg at jeg blir mer og mer slapp, og skrumper inn som en rosin her jeg sitter i et røykfylt rom. Han under oss røyker hele tiden, og det stinker over alt. I hvertfall hos oss og i gangen. Alt vi har kommet frem til er at det er noe galt med vår kjøkkenvifte. KØDDER DERE MED MEG ELLER? Hvordan kan vår kjøkkenvifte påvirke at det stinker her 24 timer i døgnet. Det er tåkete her inne. Alle klær lukter røyk. Ja, vi kan godt få noen til å sjekke om det er noe galt i vår leilighet, men hvordan skal han få sjekket det? Hva hvis det er en lekkasje inni veggen? Skal vi rive opp alt da eller? På egenhånd? Jeg gir meg over. Det er helt sjukt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, for nå har jeg kjempa så utrolig hardt! SÅ hvis noen har noe som helst forslag tar jeg de imot med åpne armer!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar