FANTMACTISK

Hei. Vært stille i det siste, jeg vet. Livet er faktisk hektisk innimellom. I tillegg har jeg nå fått meg en solid Mac, som gjør ting mye enklere på alle mulige sett og vis. Kanskje jeg til og med blir flinkere til å blogge, som jeg hadde et stort mal om da jeg startet igjen. Jeg føler at jeg har sinnsykt mye å si, men da har jeg ikke mulighet til å skrive. Og så, når jeg sitter her, sånn som nå, så har jeg ikke helt peiling på hva jeg driver med. Dette er vel ikke så interessant å lese, tenker jeg. Og ja, jeg tror jeg har rett.

MEN i dag er det i alle fall høstferie, eller, det har jeg vel ikke lov å si. Det heter så pent som studieuke. MEN jeg skal bruke den på å jobbe i barnehagen igjen. Så jeg må si jeg er flink, som gjør det mest skole-relevante jeg kan gjøre, når jeg faktisk har fri. Det var utrolig koselig å være tilbake til alle mine fine i dag. Mange nye barn også. Og mine fine fra tidligere har blitt så enormt flotte, store vesener, men de er fortsatt like glad i meg. Og jeg setter fortsatt pris på kommentarer som "erru kortvokst du eller?" Jeg gleder meg allerede til å danse meg gjennom hverdagen med de, i tre dager til.

Ellers må jeg bare si at den nye Pringles´en med Xtra mye cheese på, gir deg en magisk følelse i munnen. Derfor har jeg nesten spist opp alle ihop. Håper mannebeinet ikke blir skuffet da han kommer sulten hjem fra jobb. 2 kommentarer

Postet av: B-A
Dato: 29.09.2015 Klokken: 15:29 -


Fin skjorte. Prøvd den oppi jeans?
Postet av: smyklemyr
Dato: 09.10.2015 Klokken: 13:14 - http://smyklemyr.blogg.no/


B: det har jeg ikke gjort desverre. den er ganske stor :p

Skriv en ny kommentar