SØVNLØS

Denne torsdagen har vært hard. Sov ikke særlig mye natt til i dag, eller i går natt for den saks skyld. Det skyldes både brannsår på kneet og regn som hamret seg nesten igjennom vinduet. Dagen i dag startet vel når jeg sto opp. Ingenting var rett. Kjente tårene begynte å presse allerede på vei til skolen da jeg så at jeg hadde tatt feil paraply, den som var ødelagt. 

På en dag som denne tar følelsene overhånd. Tårene triller for den minste ting. Alt fra en låt - til en tv-serie. Alt jeg følte for var å skrive når jeg først kom hjem. Det var nesten at jeg løp fra bussen for å ikke brast ut i gråt på veien. Jeg kasta meg over word og skrev. Skrev og skrev, tømte hodet og hjertet. Gråt og gråt. Fikk ut alt. Det var utrolig godt. Jeg var glad for at jeg ikke bet tennene sammen denne gangen og bare svelget det, men at jeg faktisk bare slapp det ut. Jeg kjenner jeg er litt stolt over at jeg klarte det. Det viser at jeg har kommet et steg videre på veien.

For meg er det vanskelig å snu på en slik dag. Har i hvert fall en som har prøvd å muntre meg opp, ikke at det hjelper så mye i lengden når man til slutt ikke blir tatt seriøst lengre. Vinen har tatt meg litt igjen nå. Og det er deilig. Kanskje det blir en natts søvn før skoledagen i morgen...Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar