#PUST

Dagene går i ett. Jeg føler at jeg nesten glemmer å puste. Tiden går så fort. Jeg er ikke vandt med at ukedagene forsvinner på denne måten, slik at jeg ikke engang rekker å glede meg til fredagen. For helgen kommer fortere enn jeg rekker å blunke, og den er er også over ganske så fort. Hvor blir alt av? I tillegg føler jeg at jeg rekker å gjøre ganske mye tross alt. 

Denne uka har jeg og M fått en liten bebis. En 4 måneder gammel valp. Jeg har vært veldig spent på hvordan dette skulle gå, og visste at dette kom til å sette oss veldig på prøve. Alt jeg må si er wow. For en fantastisk "liten" krabat, og så ufattelig snill og koselig. Jeg kjenner at det drar meg og M sammen på en helt annen måte. Det å gå turer sammen, det å ta seg litt god tid til hverandre. Denne bikkja er veldig bra for oss. Men det er litt rart å vite at det vesenet der er helt avhengig av meg, for å gå på do og for å spise. Jeg tenker på han hele tiden, og når jeg sitter på skolen tenker jeg mye på å bare komme meg hjem å gå ut med han. Det kommer nok til å bli tomt her når han skal hjem igjen..

.

Ellers år skolen i et kjør. Fagtekst innlevering i morgen - Den gode pedagog. Jeg har skrevet om kreativitet, men er ikke helt i mål enda. Jeg mangler en avslutning, som jeg som vanlig alltid sliter med. Men som alltid kommer jeg vel i mål denne gangen også. Lærerne våre er jo også helt råe. Forrige fredag hadde de kjøpt popcorn-maskin til oss fordi vi hadde naila intro-ukene. Slik så det ut når vi løp ut av klasserommet for å ta helg:Skal ikke glemme hvor heldige vi var når svigermor tok turen innom med kurv med godis, frukt og gaver. Ikke minst verdens beste syltetøy og saft som var hjemmelaget.Nå er det vel ut en tur før puta kaller igjen. Den lengste dagen denne uka blir vel skoledagen i morgen. Men så blir det nå endelig hælj igjen da!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar