BLEKKSPRUT

Ja, jeg føler meg nesten som en blekksprut, med en arm i hver sin retning. De siste dagene har alt gått i et kjør. At jeg har rukket alt er jeg ganske imponert over selv. Det har vært 80's party, bryllups-fotografering, kino, årets viktigste lokalderby oppgjør, og sist men ikke minst en fag-tekst å skrive som jeg akkurat leverte inn. Ble visst ikke helt ferdig med den heller siden innleveringen var en time tidligere enn jeg hadde fått med meg, så det ble en tekst uten undertittel, en god innledning og en avslutning. Dette var bare en rå-tekst vi skulle skrive som er starten på en senere oppgave. Så det er ikke noe som er viktig akkurat nå, men i det senere løp, og selvfølgelig kun for vårt eget beste. Det var vel mest for å i det hele tatt komme i gang. det som er mest kjipt er at jeg var så godt i gang, og kunne skrevet så mye mer. Men heldigvis skal vi bygge videre på den så jeg får gjort akkurat det.

Kroppen er sliten akkurat nå, men jeg føler ikke at senga roper høyt nok. Jeg klarte å sove i nesten tre timer tidligere i kveld, noe som kanskje ikke var det smarteste? I tillegg er det så mye som skulle vært gjort, som bare blir utsatt. For eksempel som å bestille hotell og fly til London. Men der er det vel selveste sjefen i huset som utsetter.For det er viktigere å se en fotballkamp, enn å ha et sted å sove når man skal se en ordentlig fotballkamp på Emirates! Ja, det stemmer. Jeg er så full av kjærlighet at jeg skrapa sammen til to Arsenal billetter 5. desember. Gud, som jeg gleder meg. Dette blir jomfruturen min på en så stor kamp. Tror nok at det blir å felle noen tårer der borte.

For å mimre tilbake til fredagen, og det tiåret jeg føler står mitt hjerte nærmest, så legger jeg ved et bilde av meg selv. Mamma, du lagde meg alt for seint.Får vel få gjort litt av det uoppgjorte. Sweet dreams.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar